KotiUutisetAC/DC Espanjaan kesällä

AC/DC Espanjaan kesällä

-

Legendaarinen australialainen bändi AC/DC on ilmoittanut Euroopan kiertueensa päivämäärät vuodelle 2024, johon kuuluu myös yksi pysähdys Espanjassa. Angus Youngin ja hänen joukkojensa konsertti on 29. toukokuuta Sevillan Cartujan stadionilla.

Bändi on ilmoittanut, että liput tähän konserttiin tulevat myyntiin 16. helmikuuta Live Nationin verkkosivuston kautta.

Euroopan kiertue alkaa 17. toukokuuta Gelsenkirchenissä (Saksassa) ja päättyy 21. elokuuta Dubliniin (Irlanti), tarjoten yhteensä 21 konserttia. Kiertueella rumpalina toimii Matt Laung ja basistina Chris Chaney (Jane’s Addiction), jotka liittyvät Brian Johnsonin, Angus Youngin ja Stevie Youngin seuraan.

Bändin viimeisin julkaisu oli Power Up, joka julkaistiin marraskuussa 2020, mutta äänitettiin Kanadassa jo kaksi vuotta aiemmin. Levy oli bändin ensimmäinen julkaisu legendaarisen rytmikitaristin, Malcolm Youngin, kuoleman jälkeen vuonna 2017.

AC/DC:n viimeisin maailmankiertue oli Rock Or Bust World Tour, joka järjestettiin vuosina 2015 ja 2016. Vuonna 2015 he esiintyivät kolme kertaa Espanjassa, kerran Barcelonassa ja kahdesti Madridissa. Keväällä 2016 Guns N’ Rosesin Axl Rose korvasi väliaikaisesti Brian Johnsonin useissa konserteissa, mukaan lukien pysähdys Sevillassa.

- Mainos -