Barcelonan upea voitto johdatti Mestarien Liigan puolivälieriin

Barcelona on selvästi etenemässä ensimmäiseen Mestarien Liigan puolivälieräänsä neljään vuoteen tiukan taistelun jälkeen. He voittivat Napolin toisen osan 3-1 Montjuïcin stadionilla tiistai-iltana. Barça sai upean alun, ja taisteli kovasti seuraavat 45 minuuttia, mutta päätti ottelun vahvasti sai palkinnoksi hyvin ansaitun voiton ja paikan jatkopeleihin.

Ensimmäinen puolikas

Ottelun ensimmäiset 20 minuuttia olivat täydellisiä: Barcelona oli upea alusta alkaen, pelaten hyökkäävää jalkapalloa nopeilla ja terävillä syötöillä sekä aggressiivisella puolustuksella. Barça loi neljä suurta maalintekopaikkaa ja onnistui maalinteossa Fermín Lópezin johdolla kun vartti oli pelattu.

Napoli hyökkäsi välittömästi, mutta Barçan puolustus hoiti tilanteen ja pääsi vastahyökkäykseen, mikä johti toiseen maaliin. João Cancelo tuplasi Barçan johdon vain pari minuuttia edellisen maalin jälkeen.

Barçan upea alku auttoi rauhoittamaan joukkueen ja kannattajien hermoja, ja he päättivät olla ottamatta liikaa riskejä. He antoivat Napolille enemmän palloa, mutta pakottivat silti virheisiin ja loivat lisää maalintekopaikkoja.

Barça kuitenkin menetti hieman otteensa, ja Napoli onnistui kaventamaan tilanteen vain maalin päähän. Napoli hallitsi ottelun loppuhetkiä, mutta Barça onnistui pitämään johdon puoliajalle saakka.

Toinen puoliaika

Toisen puoliajan alku oli jännittävä, ja Barça ei onnistunut pitämään palloa hallussaan. Valmentaja Xavi Hernández joutui tekemään muutoksia keskikentälle, mikä auttoi palauttamaan hallinnan peliin. Lopulta Robert Lewandowski ratkaisi ottelun upealla maalillaan kun 83 minuuttia oli pelattu.

Barça ansaitsi voittonsa upean alun ja vahvan lopun ansiosta. He pääsivät jatkoon puolivälieriin ansaitusti yhteismaalein 4-2. Xavi teki oikeat valinnat ja lähes jokainen pelaaja pelasi korkealla tasolla ja intensiteetillä koko ottelun ajan.

- Mainos -