KotiJalkapalloFC Barcelona saa jatkaa Camp Noun yöaikaisia töitä 4. kesäkuuta asti

FC Barcelona saa jatkaa Camp Noun yöaikaisia töitä 4. kesäkuuta asti

Barcelonan kaupungin viranomaiset ovat vahvistaneet, että FC Barcelona voi jatkaa Camp Noun stadionin yöaikaisia rakennustöitä 4. kesäkuuta saakka. Päätös tehtiin Les Cortsin alueen ja seuran välisessä seurantakokouksessa.

Aiemmin huhtikuussa Barcelonan kaupunki ja Les Cortsin alueen asukkaat antoivat luvan seuralle laajentaa työaikoja maanantaista lauantaihin keskiyöhön saakka. Tavoitteena on nopeuttaa stadionin uudistustöitä ja saada uusi Spotify Camp Nou valmiiksi seuran 125-vuotisjuhlaan marraskuun lopussa.

Tällä hetkellä työt ovat sallittuja maanantaista perjantaihin kello 8:sta keskiyöhön ja lauantaisin kello 10:stä keskiyöhön. Seura on sitoutunut välttämään melua ja liiallista valoa kello 20 jälkeen, jotta asukkaille ei aiheutuisi häiriötä.

Tämä alustava sopimus on väliaikainen ja riippuvainen siitä, miten hyvin sovitut toimenpiteet toimivat ja noudattaako FC Barcelona niitä aiheuttamatta häiriötä asukkaille. Tiistain kokous oli ratkaiseva seuralle, sillä siinä uusittiin asukkaiden hyväksyntä.

Lisäksi sovittiin, että Mini Estadin entisellä alueella, jossa murskataan rakennusjätettä ja joka on aiheuttanut paljon vastustusta melun ja pölyn vuoksi, ei saa olla toimintaa lauantaisin, kun seuralla on poikkeuslupa töihin.