Fuengirolan pormestari Ana Mula seurueineen vieraili Suomessa

Fuengirolan kaupunginjohto vieraili talvisessa Suomessa, osallistuen samalla myös Matka 2024 -messuille. Matkan kruunasi tapahtuma, joka järjestettiin Ritarihuoneella Helsingissä, missä fuengirolalaisten ja suomalaisten yritysten välillä järjestettiin tapaaminen. Tapahtumaa johti Fuengirolan pormestari Ana Mula, ja siihen osallistuivat myös varapormestari Rodrigo Romero ja matkailusta vastaava kaupunginvaltuutettu José Luis Ponce.

“Fuengirola on täydellinen kaupunki lomallesi, asumiselle tai yrityshankkeesi kehittämiselle. Meillä on kaikki tarvittava, jotta kuka tahansa suomalainen voi asettua kaupunkiimme ja tuntea olonsa kotoisaksi. Fuengirola on avoin, kosmopoliittinen, vauras, moderni, innovatiivinen kaupunki. Nämä arvot määrittelevät Fuengirolan brändin”, totesi Mula puheessaan tilaisuuden osallistujille.

Messutapahtumaa edeltävänä päivänä Mula ja hänen seurueensa vierailivat Tampereella kaupungin kutsusta.

Tampereella Fuengirolan edustajat esittelivät kaupunkia yritystoiminnan näkökulmasta. Pormestari korosti, että “kaupunkimme ilmastolliset olosuhteet ja vuosien varrella ylläpidetty hyvä suhde fuengirolalaisten ja suomalaisten välillä tekevät siitä erittäin houkuttelevan vaihtoehdon suomalaisille, jotka haluavat aloittaa liiketoimintansa Fuengirolassa”.

- Mainos -